Hullut vuodet ovat ohi, valitse välittäjäsi oikeilla kriteereillä

Asuntomarkkinoilla on takana haasteellinen syksy. Kaupankäynnissä on tällä hetkellä paljon paikkakuntakohtaisia eroja, ja joillakin paikkakunnilla markkinat ovat olleet tänä vuonna nihkeät. Pääkaupunkiseudulla asuntokauppa käy edelleen, ja erityisesti pienet asunnot menevät normaalisti kaupaksi. Niin sanotut hullut vuodet ovat kuitenkin ohi, ja kaupankäynti on asuntomarkkinoilla normalisoitunut. 
 
Markkinatilanne erottelee nyt jyvät akanoista. Ammattitaitoinen välittäjä, joka osaa myydä sekä palvella asiakkaita, on haasteellisempina aikoina kullan arvoinen. Asunnot eivät enää mene kaupaksi muutamassa viikossa ja ne täytyy ehdottomasti hinnoitella oikein, jotta ostajaehdokkaita ylipäätään löytyy. 
 
Erityisesti nykyisessä markkinatilanteessa asunnon myyjän ei kannata tuijottaa pelkästään halpoja välityspalkkioita, vaan hyödyntää koulutettuja sekä lakia noudattavia kiinteistönvälittäjiä, jotka tekevät työnsä ammattitaitoisesti ja rehellisesti. 
 
Tämän vuoden viimeisen blogikirjoituksen myötä toivotan kaikille lukijoillemme rauhallista joulua sekä onnea tulevalle vuodelle!

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.