ISitOK Oy LKV

Vakavia asioita iloisella mielellä

Kattavat arviointi- ja välityspalvelut nyt Porvoossa. Kohteemme ovat esillä Etuovi sekä Oikotie -palveluissa.  Löydät paikallisen ilmoituksemme ITÄVÄYLÄn takasivulta. Ilmoitamme kohdetilanteen mukaisesti Tuusulanjärven Viikkosanomissa, Vantaan Sanomissa tai muissa paikallislehdissä. Valtakunnallisia lehtiä (Helsingin Sanomat, Kauppalehti, Maaseudun Tulevaisuus) käytämme joko itsenäisesti tai yhdessä muiden Asuntoverkko-toimistojen yhteisilmoituksissa. 
Käytämme aikaa ja osaamistamme kohteen oikean markkinahinnan selvittämiseen. Arvioinnin osaaminen ja intohimoinen myyntityö ovat onnistuneen kaupan edellytykset. Välityspalkkiomme sisältää riippumattoman kuntotarkastajan suorittaman kosteusmittauksen raportteineen. Kuntotarkastusraportti on myyjän turva ja hinnoittelun perusta. Siksi suosittelemme kuntotarkastuksen teettämistä jo hinnoitteluvaiheessa.

Uudiskohteiden välityksessä tarjoamme rakentajan käyttöön paitsi normaalin välityspalvelun, niin myös kattavan yhteistyöverkostomme kautta kaikki uudisrakennuskohteen edellyttämät palvelut suunnittelusta rahoitukseen tai sopimusjuridiikasta pihasuunnitteluun ja toteutukseen.

Maa-ja metsätilojen arviointi ja välitys on yksi erikoisalamme.  

Voit tavoitella meitä puhelimella ma-su mieluiten klo 8-21 välisenä aikana. Sähköpostiin porvoo@asuntoverkko.com vastaamme vuorokauden kuluessa.

Kaikki hintamme sisältävät alv 24%  (pl. kaupanvahvistus) 

 

  • Kiinteistönvälitys                                   4,96 % myyntihinnasta, minipalkkio 4960 €
  • Osakehuoneiston välitys                      3,90% velattomasta myyntihinnasta, minimipalkkio 3900 €
  • Vuokraus, 1 kk vuokra, minimi            1240 €
  • Kauppa- tai lahjakirjan laadinta alk.      496 € (erikseen ostettuna, sisältyy välityspalkkioon) )
  • Julkinen kaupanvahvistus                   120 €
  • AKA-arviokirjat alk.                             1240 €    

Myytävät asunnot

Myytävät tontit

Myytävät maa- ja metsätilat

Henkilöstö

Karri Ollila
Vastaava-LKV, AKA, MMM, Julkinen kaupanvahvistaja
040 53 53 567