Me olemme olemassa sinua varten.

Me olemme olemassa sinua varten.

 
Asuntoverkko on yrittäjiensä omistama ketju, joka tarjoaa välittäjille alan kustannustehokkaimman tavan harjoittaa omaa liiketoimintaa ketjun näyttävän brändin alla. Kuluttajat luottavat suuriin ketjuihin, ja Asuntoverkossa saat ketjuuntumisen tuomien hyötyjen lisäksi yrittäjän vapauden. 
 
Tuote- ja palvelutarjontamme yrittäjillemme on kattava, ja Asuntoverkossa pääset verkostoitumaan huippuammattilaisten kanssa, joiden intohimona on tarjota asiakkaille alan parasta palvelua yrittäjän intohimolla ja asenteella
 
 
Kilpailijoista erottaudumme palveluasenteen lisäksi pitkällä kokemuksella sekä koulutuksella – suurimmalla osalla asuntoverkkolaisista on LKV-tutkinto. Tarjoamme asiakkaillemme myös paikallisen vaihtoehdon. Meillä on vankka paikallistuntemus omasta alueestamme, ja Asuntoverkko-toimiston valitessaan asiakas tietää ostavansa palvelua kotimaiselta, oman paikkakuntansa pienyrittäjältä.
 
Koska Asuntoverkon omistavat Asuntoverkko-yrittäjät, kuukausimaksut käytetään kokonaisuudessaan ketjun toiminnan kehittämiseen sekä brändin valtakunnalliseen markkinointiin ja viestintään. Perinteisestä franchising-mallista poiketen mikään taho ei siis tee voittoa ketjun yrittäjien maksamilla maksuilla. 
 

Jos haluat mukaan ketjuun, joka on olemassa yrittäjiään varten, ota meihin yhteyttä täältä!