Yrityksestä

Asuntoverkko on kiinteistönvälittäjien yhteenliittymä. Asuntoverkko-brändin alla toimii useita kiinteistönvälittäjä ympäri Suomea tarjoten korkealaatuisia välityspalveluita asiakkaille. Oli kyse asunnon myynnistä tai vuokraamisesta, välittäjämme auttavat mielellään Sinua.

Asuntoverkko sai alkunsa Suomen Kiinteistövälittäjienliitossa vuonna 2000. Asuntoverkko-brändin tarkoitus oli jo silloinkin viestiä asiakkaille kiinteistönvälittäjien ammattitaidosta ja osaamisesta. Myöhemmin 2007  Asuntoverkko irtautettiin omaksi osakeyhtiöksi, mutta tiivis yhteistyö jäi elämään Suomen Kiinteistövälittäjäliiton kanssa.

Vielä tänäkin päivänä Asuntoverkko toimii juuriaan kunnioittaen tarjoten markkinoiden parasta palvelua asiakkailleen. Välittäjämme noudattavat hyvää välitystapaa, joka takaa asiakkaillemme rehellisen ja ammatitaitoisen välityspalvelun.  Meiltä löydät siis VIISAAN VÄLITTÄJÄN.

Asuntoverkko on yrittäjiensä omistama, siis täysin suomalainen yritys, siksi meidän välityspalveluillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Ostamalla meiltä välityspalveluita tuot samalla suomalaista työtä.

Lupaamme laatua

Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä myyntiprosessin eri vaiheissa. Laatu tarkoittaa myös saavutettavuutta. Vastaamme saapuneisiin puheluihin ja sähköpostiviesteihin. Jos olemme asiakaskäynnillä, soitamme sinulle takaisin vapauduttuamme. Pyrimme aina palvelemaan kaikkia asiakkaitamme niin hyvin, että asiakas haluaa käyttää palveluitamme uudestaan. Emme myöskään unohda sinua asunnon myymisen jälkeen, vaan neuvomme sinua mielellämme hintaan sisältyen, jos kaipaat asiantuntemustamme.

Tarjoamme pätevyyttä ja kokemusta

Ei ole yhdentekevää, kuka vastaa asuntosi myymisestä. VIISAS VÄLITTÄJÄ antaa sinulle täsmällisen arvion asunnon myyntihinnasta ja on kouluttautunut alalle sekä tuntee lainsäädännön. Pitkä kokemus tuo työhön varmuutta, laatua ja turvallisuutta.