Vankka kokemus alalta kertoo ammattitaidosta – valitse välittäjäsi viisaasti

Asuntoverkon välittäjät ovat aina olleet viisaita. Meillä toimintaidea on perustunut siihen että ketjuumme kuuluu hyvän paikallistuntemuksen omaavia, pitkään alalla toimineita ammattitaitoisia välittäjä. Näin homma on pelannut parhaiten ja tulokset ovat olleet hyviä, sillä ensisijaisesti ajamme aina asiakkaan etua. Näin myös asiakastyytyväisyys on ollut kohdallaan.

 

Kiinteistövälitysala on pitkään saanut ryvettyä huonossa valossa. Vaihtuvuus on alalla suurta, sillä monet kokeilevat siipiään myyntityössä vain hetken. Vain viidennes uusista välittäjistä jatkaa alalla kahden ensimmäisen vuoden jälkeen. Näin ollen ammattitaidottomia välittäjiä on riittänyt. Vuodenvaihteessa voimaan tullut uusi lakimääräys, jossa puolella toimiston välitystyötä tekevistä tulee olla LKV-tutkinto nostanee kiinteistönvälittäjien profiilia viimeistään pitkällä aikavälillä. Ammattitaito ja osaaminen on kuitenkin keskeistä kun puhutaan asuntokaupoista, joissa liikkuu suuri osa suomalaista varallisuutta.

 

Lanseerasimme vuoden vaihteessa Viisas Välittäjä –palvelun. Toimintatapamme eivät muutu mihinkään, vaan tarkoituksenamme on viestiä kuluttajille paremmin erinomaisesta ammattitaidostamme.  Rehellisyys on kuuluu automaattisesti palveluun ja kulujen piilottelu ei sisälly toimintatapoihimme, kuten monilla muilla se on tapana. Voin siis rehellisesti todeta, valitse viisasti – valitse Asuntoverkon Viisas Välittäjä.